به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا قانعی ظهر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی این استان با اشاره به اقدام تروریستی منافقین در سال ۶۰ گفت: ۲۵ مهر ۱۳۶۰، مصادف با روز عید سعید غدیر خم، سازمان مجاهدین خلق با منفجر کردن یک اتوبوس حامل مردم عادی در شیراز موجب شهادت ۲ کودک و مجروحیت ۱۵ تن شد.
وی ادامه داد: همچنین در ۲۰ آذر سال ۱۳۶۰، آیت الله سیدعبدالحسین دستغیب، امام جمعه فقید شیراز با ۱۲ تن از همراهانش در هنگام رفتن به نماز جمعه توسط منافقین ترور و به شهادت رسیدند.
قانعی با اشاره به ویژگیهای شهید آیتالله دستغیب تأکید کرد: آن شهید بزرگوار در دوران نهضت اسلامی، بسیار فعال بود و در مبارزات مردم شیراز با رژیم پهلوی نقش ویژه داشت و اطاعت از امام خمینی (ره) را اطاعت از خداوند سبحان و سرپیچی از فرمان ایشان را نافرمانی از امر خدای متعال میدانست و از آغاز نهضت اسلامی تا پایان عمر همواره پشت سر ایشان حرکت میکرد و سختترین و راسخترین مدافع ولایت فقیه بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس به حادثه بمبگذاری کانون فرهنگی «رهپویان وصال» شیراز هم اشاره کرد و گفت: در این حادثه که ۲۴ فروردین ۱۳۸۷، رخ داد ۱۴ نفر از مرد و کودک و زن را به شهادت رساند.
وی ادامه داد: حدود ۴۰ روز قبل هم در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) شاهد اقدام تروریستی و شهادت ۱۳ تن و مجروح شدن عدهای بودیم و دشمنان، حرمت این حرم را پاس نداشتند و دست به چنین اقدامی زدند.
قانعی با اشاره به جایگاه حرم مطهر شاهچراغ اظهار کرد: حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) در جنبش مشروطهخواهی، محلی برای تحصن مردم بود و همچنین در دوران رضاخان و تجاوز قوای متفقین به ایران و ایام نهضت ملی نفت نیز ملجأ مردم بود و در ایام انقلاب نیز این مکان مقدس، نقطه شروع اغلب تظاهرات، محل تحصن علما و مردم و مکانی برای روشنگری و افشای جنایتهای رژیم پهلوی بود.
وی در ادامه به منویات اخیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اشاره و بیان کرد: هر یک از حوادثی که نام بردیم، نقطه درخشان تاریخی هستند که نشان از ایستادگی مردم شیراز و استان فارس در مقابل دشمنان دارد.
قانعی ضمن گرامیداشت مجدد شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) تأکید کرد: قطعاً حادثه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در تاریخ کشور ماندگار میشود که نشانه زنده بودن ملت و مایه افتخار و سربلندی است.
نظر شما